Autós játékok

Autós játékok

Friss topikok

2009.02.07. 18:55 autosjatekos

Super Tracks

Címkék: kamion tracks kamion verseny

Mai napra egy kis kamionverseny jutott, ami azért hordoz egy kis változatosságot a pályák között. Igaz nem bővelkedik pályákban, de azért elég jó lett. A tegnapi játékhoz hasonlóan ez is Shockwave -et használ, és irányítása tűrhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pályán elszórva, általában az ideális íven található érmék felvehetők, valamint kék bogyó, ami a kamiont turbózza kicsit fel. A második pálya a monotonitást megtörve tartogat kis meglepetést, és nem ellenfél ellen kell menni, hanem kis ideális ív gyakorlás szerűen 2 körön keresztül falakon átmenni, díjazva azt, ha minél jobban eltalálod a középen található kis céltáblát. A fákon, terepbozóton simán át lehet hajtani különösebb gond nélkül, valamint az oldalsó pályán tartó elemekkel érintkezve is könnyedén lehet folytatni a pályát.

Super Tracks

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr85928858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása